ECL + SLIME Error

Discussion of Common Lisp

ECL + SLIME Error

Postby lboard » Tue Dec 09, 2008 11:28 pm

Hi,

Im using ECL. Slime. in windows.

after evaluating this expression,
Code: Select all
(asdf:operate 'asdf:load-op :hunchentoot)


slime autocompletion is not working, but the above operation executes without any error.

if the enter 'asd' or any other symbol and press 'tab' to invoke auto-complete i get this error,

WITH-UNIQUE-NAMES is not of type CONS.
[Condition of type TYPE-ERROR]

Restarts:
0: [ABORT] Return to SLIME's top level.
1: [CLOSE-CONNECTION] Close SLIME connection

Backtrace:
[No backtrace]


I have no clue to even debug this,
can any one help me.

Thanks
lboard
 

Re: ECL + SLIME Error

Postby nuntius » Mon Dec 29, 2008 6:56 pm

Sorry I don't have a fix; but I felt a need to commiserate and say "me too" but on linux. But I think its caused by :cl-ppcre. Investigating.
User avatar
nuntius
 
Posts: 498
Joined: Sat Aug 09, 2008 10:44 am
Location: Burlington, MA

Re: ECL + SLIME Error

Postby nuntius » Mon Dec 29, 2008 7:16 pm

LOL. That was easy. Submitting an ECL bug report now...

In the meantime, simply replace "Syntax:" with "Syntax" in the docstring for with-unique-names

Code: Select all
diff of cl-ppcre-2.0.1/util.lisp:45,46
 (defmacro with-unique-names ((&rest bindings) &body body)
-  "Syntax: WITH-UNIQUE-NAMES ( { var | (var x) }* ) declaration* form*
+  "Syntax WITH-UNIQUE-NAMES ( { var | (var x) }* ) declaration* form*
User avatar
nuntius
 
Posts: 498
Joined: Sat Aug 09, 2008 10:44 am
Location: Burlington, MA

Re: ECL + SLIME Error

Postby nuntius » Mon Dec 29, 2008 8:30 pm

FWIW, this is actually a Slime error.
User avatar
nuntius
 
Posts: 498
Joined: Sat Aug 09, 2008 10:44 am
Location: Burlington, MA


Return to Common Lisp

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron